top of page

PERSONAL & GROUP TRAINING

Als bewegingsdeskundige weet ik hoe belangrijk het is om op maat te werken van ieder individu.

 

Wil je graag gewicht verliezen, spiermassa opbouwen of je beter in je vel voelen? Of ben je al zeer gedreven bezig met sport maar wil je nog meer progressie?

 

Dan begeleid ik je graag naar jouw ultieme doel op de manier die echt bij je past.

Je kan jouw personal trainer individueel boeken of in groep (max 6 pers.).

PERSONAL TRAINING

Tijdens deze vorm van training geeft je persoonlijke trainer op maat gemaakte motivatie, kennis en advies. We bepalen samen met jou haalbare wensen en doelen om zo tot het best mogelijke resultaat te komen. Personal training is voor iedereen geschikt. Als je wilt starten met personal training gaan we zo te werk:


 

Stap 1: Een eerste kennismaking

Je hebt besloten om van start te gaan. Tijdens onze eerste afspraak gaan we aan de hand van een gesprek, enkele fysieke tests en een lichaamsscreening kijken naar wat jouw beginniveau is. Nadien stel ik op basis van jouw doelstellingen een individueel trainingsschema op.

Stap 2: Trainingen gaan van start

We gaan van start met de trainingen. Bij iedere training zal je, op een verantwoorde manier, uitgedaagd worden. We gaan steeds op zoek naar jouw grenzen om je doelstellingen te bereiken. Zo ga je al snel de vooruitgang en voordelen in je dagdagelijkse leven opmerken.

 

personal training

Maak kennis met je personal trainer!

gratis oefeningen
personal-trainer-group-training-lorenz-goossens.jpg

Lorenz Goossens is afgestudeerd als bewegingsdeskundige. Hij is zelf een actief persoon en houdt ervan om telkens opnieuw een nieuwe uitdaging aan te gaan.
 

Gedurende het hele jaar is hij ook nog actief bezig met voetbal en in de winter trekt hij graag de bergen in. Hij vindt een persoonlijke aanpak op maat belangrijk om zo ieders zijn of haar doelstellingen te bereiken. 

Plan een vrijblijvend gesprek met Lorenz:

Start met 3 gratis oefeningen

Op zoek naar oefeningen voor een platte buik, sterke benen of stevige armen?

Via onderstaande knop kun je meteen van start gaan met 3 gratis oefeningen:

SMALL GROUP TRAINING

Tijdens deze vorm van training zal een groep bestaan uit maximum 6 personen. Door gebruik te maken van deze werkvorm is de interactie tussen trainer en klant zeer hoog. De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden omdat de oefeningen aangepast kunnen worden aan ieders niveau. Enige interesse? Bekijk dan zeker ons aanbod:

HIIT Training

 

1, 2, 3, Go! Tijdens deze high intensity interval training word je tot het uiterste gedreven. Je uithouding, kracht, explosiviteit en snelheid worden verbeterd. Maar dat niet alleen, ‘’You will burn calories!’’

group training

Healthy Fit

Tijdens deze aangepaste manier van trainen werken we rond stabiliteit, mobiliteit en kracht van ieder lichaamsdeel. Zo trachten we spanningen en blessures te voorkomen. De ideale training om van start te gaan en op een juiste manier te bewegen!

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page