top of page

OVER MOTUS

Bij MOTUS kan u terecht voor:

Osteopathie

Kinesitherapie 

Pediatrie (kinderen)

 

Motus is het latijnse woord voor beweging. Op een correcte manier bewegen is voor vele mensen zeer moeilijk, zeker wanneer zij geen of onvoldoende begeleiding hierbij hebben. Het uitoefenen van sport na een revalidatie of het preventief sporten om blessures te voorkomen is wat u hier kan leren.

​​

Meer informatie vindt u verder op onze website of vraag het ons gerust.

Benieuwd? 

Ons team

FRE.jpg

Fréderick

Garrousse

(Osteopaat)

Fréderick Garrousse is in 2020 afgestudeerd als Master of Science in Osteopathy aan The International Academy of Osteopathy (IAO). Hij werkt sinds kort voltijds in de praktijk als Osteopaat. Zijn kennis en kunde brengt hij graag over aan anderen waardoor hij zopas docent is geworden aan het IAO. Hij geeft voornamelijk les in Zeist, Gent en Antwerpen. 

In 2015 behaalde hij eerst zijn diploma als kinésitherapeut. Hij is ook specialist/ervaringsdeskundige in Dry needling en behaalde zijn diploma te IMFT in Gent. Fréderick is zelf sportief aangelegd, zo heeft hij zelf
kennis van vele sporten: voetbal, fitness, cross fit, squash, ski-en snowboard, … .

44795389_310674539517530_797588488721740

Dien

Scheltjens

(kinesitherapeut voor kinderen)

Dien Scheltjens is in 2018 afgestudeerd als Master in de revalidatiewetenschappen en de kinesitherapie, Master of Science, met als afstudeerrichting revalidatiewetenschappen en kinesitherapie bij kinderen.

 

In september 2018 is ze begonnen met een jaarcursus psychomotoriek onder leiding van Wendy Peerlings aan campus Thomas More te Vorselaar. Dien voetbalt al sinds haar 12 jaar bij de dames van FC Gierle en is 3 jaar leiding geweest bij Chiro Gierle. 

  

Joris.png

Joris

Schuerwegen

(kinesitherapeut)

Joris Schuerwegen is in 2015 afgestudeerd als Master of Science in muskuloskeletale revalidatiewetenschappen en kinesitherapie te KU Leuven met afstudeerrichting in de sportrevalidatie.

 

In 2017 behaalde hij een postgraduaat in Manuele therapie te KU Leuven. Hij behaalde het diploma als dry needling-therapeut, doet looptechnische video-analyses bij beginnende en professionele lopers en is opgeleid als bikefitter ter verbetering van de fietspositie bij wielrenners. Overigens is hij als vaste kinesitherapeut verbonden aan voetbalclub K.Zandhoven S.K., waar hij zelf nog actief is als speler. Joris werkt sinds oktober 2017 in onze praktijk (voltijds, ma-vrij).

IMG_20190906_114446_01_edited_edited.jpg

Ilse De Bruyn

(kinesitherapeut)

 

Ilse is in 2019 afgestudeerd als Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, Master of Science, met als afstudeerrichting muskuloskeletale revalidatie .

Ilse is gepassioneerd door het menselijk lichaam en heeft veel interesse in gezondheid en sport, waardoor ze veel voldoening haalt uit het helpen van mensen. Zowel voor muskuloskeletale klachten als voor post-operatieve revalidaties kan je bij haar terecht en zal er samen gezocht worden naar een oplossing voor jouw klachten.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page