OVER MOTUS

Bij MOTUS kan u terecht voor kinesitherapie (volwassenen en kinderen), osteopathie, personal training en small group training.

 

Motus is het latijnse woord voor beweging. Op een correcte manier bewegen is voor vele mensen zeer moeilijk, zeker wanneer zij geen of onvoldoende begeleiding hierbij hebben. Het uitoefenen van sport na een revalidatie of het preventief sporten om blessures te voorkomen is wat u hier kan leren.

​​

Meer informatie vindt u verder op onze website of vraag het ons gerust.

Benieuwd? 

Ons team

Fréderick

Garrousse

Fréderick Garrousse is in 2015 afgestudeerd als Master of Science in de revalidatiewetenschappen en
kinesitherapie bij muskuloskeletale aandoeningen met afstudeerrichting sportrevalidatie.

In september 2015 starte hij meteen de Master of Science in Osteopathy. De opleiding volgt hij aan het
International Acadamy of Osteopathy te Anwerpen en loopt door tot in 2020. In 2015 behaalde hij
zijn certificaat van dry needling te IMFT in Gent. Fréderick is zelf sportief aangelegd, zo heeft hij zelf
kennis van vele sporten: voetbal, fitness, cross fit, squash, ski-en snowboard, … .

Dien

Scheltjens

Dien Scheltjens is in 2018 afgestudeerd als Master in de revalidatiewetenschappen en de kinesitherapie, Master of Science, met als afstudeerrichting revalidatiewetenschappen en kinesitherapie bij kinderen.

 

In september 2018 is ze begonnen met een jaarcursus psychomotoriek onder leiding van Wendy Peerlings aan campus Thomas More te Vorselaar. Dien voetbalt al sinds haar 12 jaar bij de dames van FC Gierle en is 3 jaar leiding geweest bij Chiro Gierle. 

  

Joris

Schuerwegen

Joris Schuerwegen is in 2015 afgestudeerd als Master of Science in muskuloskeletale revalidatiewetenschappen en kinesitherapie te KU Leuven met afstudeerrichting in de sportrevalidatie.

 

In 2017 behaalde hij een postgraduaat in Manuele therapie te KU Leuven. Overigens is hij als vaste kinesitherapeut verbonden aan voetbalclub K.Zandhoven S.K. Joris werkt sinds oktober 2017 in onze praktijk (voltijds, ma-vrij).

Ilse De Bruyn

 

Ilse is in 2019 afgestudeerd als Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, Master of Science, met als afstudeerrichting muskuloskeletale revalidatie .

Lorenz

Goossens

Lorenz Goossens is afgestudeerd als bewegingsdeskundige. Hij is zelf een actief persoon en houdt ervan om telkens opnieuw een nieuwe uitdaging aan te gaan.
 

Gedurende het hele jaar is hij ook nog actief bezig met voetbal en in de winter trekt hij graag de bergen in. Hij vindt een persoonlijke aanpak op maat belangrijk om zo ieders zijn of haar doelstellingen te bereiken. Daarom werken we niet alleen rond conditie, kracht of voeding maar bekijken we je hele levensstijl.

Gezond leven is tenslotte een gedragsverandering.

 

 Lorenz: Mijn passie voor sport, het begeleiden en coachen van mensen, zijn voor mij de ultieme top!

Opleidingen:

2018 - heden: NASM Personal Training

2015 - 2018: Bachelor Sport en Bewegen

Charlotte

Jacops

Charlotte is in 2014 afgestudeerd als voedings-en dieetkundige. Nadien is ze meteen gestart als zelfstandige waarbij ze rekening houdt met de authenticiteit van ieder persoon.

Omdat ze zelf sportief is heeft ze in 2018 besloten zich verder te specialiseren in sportvoeding. Op deze manier kan ze ook sporters begeleiden. Haar kennis geeft ze ook met veel plezier door als docent.

Haar favoriete sporten zijn wandelen, fietsen, zwemmen en lopen. Haar grote droom is om een volledige triatlon te gaan doen.

© Motus Kinesitherapie

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon